Taal:
Home › De Estate

De Estate

Binnen
Via de royale hal, met zicht op de mooie alang-alang dakbedekking, komt u in een ruime woonkamer van 8 x 7,5 meter met een weids uitzicht op de tuin en de zee.

 

De stijl van de inrichting en het meubilair is strak minimalistisch gehouden met zowel Balinese, boeddhistische als koloniale accenten.

 

De voorzieningen zijn echter van deze tijd met o.a. een LCD satelliet TV, aansluiting voor draadloos internet voor uw laptop of smartphone en een CD/DVD installatie.

De Estate
De Estate

In de woonkamer leidt een trap naar de vide van ruim 4x7,5 meter met een klassiek bureau en een balkon van 3x7,5 meter waar u heerlijk kunt zitten.

 


De keuken grenst aan de woonkamer en heeft een waterdispenser voor koud en warm drinkwater. Achter de keuken is een bijkeuken met een grote extra koelkast voor al uw drankjes.


Er zijn 3 slaapkamers die allemaal voorzien zijn van zowel fan als airco met afstandsbediening.

De master bedroom van 5x6,5 meter heeft een dubbel bed, een enkel bed, een “omloop” kastenwand met een kluisje. Aangrenzend daaraan een buitenbadkamer (dus heerlijk douchen in de open lucht!) met dubbele wastafel en toilet.

 

Daarnaast ligt de 2e slaapkamer van bijna 5x6 meter met 2 enkele bedden, een wastafel en een binnendouche. Deze beide slaapkamers hebben ook openslaande deuren naar de veranda. De 3e slaapkamer van 3,5x4,75 meter ligt aan de voorkant van het huis met een dubbel bed en ook een buitenbadkamer.

 

Verder heeft de estate uiteraard voorzieningen zoals, gas, elektra, wateren bad- en bedlinnen.

Buiten
U betreedt het perceel via de grote poort met daarachter een carport met tuinschuur en daarnaast de huistempel. Aan de linkerzijde is een ruimte voor de staff met een wasmachine en droger.

 

Het pad voert u via de voortuin naar de voordeur tussen 2 vijvers door met “sleeping boeddha heads”.
U betreedt de achtertuin via een grote schuifdeur in de hal naar de veranda onder het overstekende dak.

De Estate
De Estate

Daar brengt u het grootste gedeelte van uw tijd door aan de grote eettafel of in het lekkere bankstel onder 2 fans. De veranda heeft bamboe rolgordijnen als u daar ‘s middags schaduw wenst.

 

Direct aan de veranda grenst het grote overloop zwembad van 18x6 meter, dat voor echte zwemmers is gebouwd: een instap in de hoek en in diepte variërend van 1,40 tot 2 meter, met achterin zitjes.

Rechts naast het zwembad ligt een houten vlonder met 6 deck chairs, 3 parasols en een waterelement.

 

Links naast het zwembad de Balé Bengong van 3x4 meter met een heerlijk lounge matras met kussens.
Als u daar in de schaduw ligt met een boek en een verfrissend zeewindje slaapt u vaak al binnen 5 minuten.

 

Naast de Balé ligt een heerlijke jacuzzi en is er een buitendouche. Vanaf het terras loopt u de prachtige tropische tuin in. Een brede avenue loopt langs de lotus vijvers en ter plaatse door kunstenaars gemaakte boeddhabeelden naar het zitje aan zee, ongeveer 40 meter van het huis.

 

De veranda, het zwembad, de jacuzzi en de voor- en achtertuinen zijn ’s avonds schitterend verlicht.