Taal:
Home › Services

Services

Bij aankomst eind van de middag wordt er op onze kosten een diner voor u bereid. Ook het ontbijt de volgende morgen is voor onze rekening.

Daarna kunt u met de pembantu per dag afspreken welke maaltijden zij voor u zal bereiden op uw kosten. U geeft haar dan huishoudgeld en zij doet dan daarvan boodschappen en zal in een schriftje de uitgaven en bonnetjes bijhouden.

Services

Zij kan ook op uw verzoek en voor uw risico uw kleding wassen.

U kunt bij onze Engelssprekende chauffeurs telefonisch een auto boeken voor een uitje of een boodschap. Zij kunnen u de mooiste plekjes van het eiland Bali laten zien en ook uw transfer terug naar het vliegveld verzorgen.

Services

Ook kunt u bijvoorbeeld een massage aan huis boeken of bijvoorbeeld een boottocht om naar dolfijnen te kijken, te gaan vissen of en tochtje naat Lovina te maken.
Voor verdere hulp, inlichtingen, wensen en boekingen is een Engels sprekende helpdesk bereikbaar.


In Lovina zijn een aantal goede restaurants die u kunt bellen om u tegen een kleine vergoeding te vervoeren voor een diner.


U kunt tevens tegen een kleine vergoeding uw maaltijden aan huis laten bezorgen.


Services

In de woonkamer staat er een boekenkast met CD’s, DVD’s, spelletjes, leesboeken, reisboeken en kaarten over Bali, als ook een taalgidsje NL-Bahasa Indonesia.

 

In de villa is draadloos internet beschikbaar. U kunt hier gratis gebruik van maken.

 

In het huisboek staan verder alle gegevens en telefoonnummers en is er een mobieltje aanwezig met lokale nummers voor deze diensten, en ook de huisarts, ziekenhuis etc.

Services